Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roze Zaterdag @ Groningen

juni 22

Sinds eind jaren 1970 wordt elk jaar een Roze Zaterdag georganiseerd in een andere stad in Nederland. Dit jaar vindt Roze Zaterdag plaats in Groningen op 22 juni 2024.

‘Het is een van de oudste prides van Nederland, waarmee we aandacht vragen voor lhbti+-specifieke onderwerpen. Het wordt een feestelijke dag waarin we diversiteit vieren met de gemeenschap hier in Groningen’ vertelt Mark Gils van de organisatie van Roze Zaterdag.

De gemeente ondersteunt het evenement met subsidies en advies, en ook andere organisaties doen mee. De stad gaat bruisen met kunst, cultuur en optredens. Er komt een podium en een parade.

Ook Dutch Government Pride gaat naar Groningen om deel te nemen, zowel aan de informatiemarkt als aan de Pride Walk. We doen dat graag met zoveel mogelijk netwerken en collega’s van ministeries en uitvoeringsorganisaties, en in samenwerking met de collega’s van arbeidsmarktcommunicatie. Met onze deelname presenteren we de Rijksoverheid als diverse en inclusieve overheid én als inclusieve werkgever.

Wie gaat er met ons mee? Laat je interesse weten via info@dutchgovernmentpride.nl, dan nemen we contact met je op. Met de collega’s, netwerken en organisaties die zich melden gaan we bij elkaar zitten om de organisatie te bespreken.

Heb je (netwerk-)collega’s in het noorden van het land, laat het hen vooral weten! Stuur dit bericht gerust door!

Meer weten? Kijk vast op Roze Zaterdag Groningen.

Roze Zaterdag @ Groningen

Gegevens

Datum:
juni 22