Roze Zaterdag

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2019
10:00 - 16:00

Locatie
Roze Zaterdag

Categorie├źn


Op zaterdag 29 juni vindt Roze Zaterdag plaats en dit jaar in Venlo.

De gezamenlijke LHBTI-netwerken van de Rijksoverheid EZK en LNV zullen laten zien dat de overheid, dus ook de NVWA, een werkgever is waar men zichzelf kan en mag zijn.

Wij nodigen jullie van harte uit om met ons deze dag te vieren. Van 10.00 tot 16.00 zullen wij het publiek te woord staan bij het Veiligheidspaviljoen op het Flujasplein in Venlo.

Jezelf zijn

Wij willen benadrukken dat de overheid als werkgever een voorbeeldfunctie heeft als inclusieve en maatschappelijk verantwoorde werkgever, waar de verschillen tussen de werknemers bron van innovatie zijn. Op die manier krijgen de medewerkers de kans om de eigen talenten te ontwikkelen en zichzelf te zijn, dankzij de open bedrijfscultuur.

Het deelnemen aan de Roze Zaterdag is ook een middel om mensen te werven door zich te profileren als een moderne organisatie waar iedereen meedraait en waar veiligheid voorop staat.

Daarnaast willen wij de bezoekers bewustmaken van de veelzijdige taken van de overheid en van de samenwerking met de verschillende overheidsdiensten als het gaat om de veiligheid van burgers. Enkele voorbeelden: veiligheid van het land (politie en Defensie), veiligheid op de (water)wegen (Rijkswaterstaat), veiligheid van consumentenproducten en voedingsmiddelen ( NVWA) en de veiligheid en opvang van kwetsbare doelgroepen als vluchtelingen en kinderen ( J&V ) en de strijd tegen vooroordelen en discriminatie (BZK)

Graag zien we jullie langskomen bij de stand om kennis te maken met ons en de verschillende taken van de Rijksoverheid overheid.