Secretaris Generaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Joke Brandt heeft de Leadership Award voor Most Effective Ally gewonnen. De award werd vrijdag 2 november uitgereikt tijdens het jaarlijkse gala diner van Workplace Pride dat gehouden werd bij het Tropenmuseum in Amsterdam.

Ieder jaar worden awards uitgereikt in verschillende categorieën aan wie heeft zich weten te onderscheiden op het gebied van inclusief werkgeverschap. Joke werd genomineerd voor haar werk en inzet voor LHBTI collega’s van BZ binnen en buiten Nederland. Daarnaast heeft Joke een prominente rol gespeeld in het onder de aandacht brengen van de DGP boot bij de directieleden van de verschillende ministeries. De DGP boot voer tijdens de Amsterdam Pride op de Amsterdamse grachten. Joke heeft ook de SG’s van alle ministeries en de LHBTI netwerken bij elkaar gebracht met oog op langdurige samenwerking tussen directie, P&O en netwerken die de pijlers van de diversiteit vertegenwoordigen.

Bij het gala en de uitreiking van de awards waren vertegenwoordigers van het Rijk aanwezig. Vertegenwoordigers van enkele LHBTI netwerken aangesloten bij Dutch Government Pride waren ook aanwezig.

Dankzij de inzet van Dutch Government Pride is het Rijk sinds 1 januari 2018 aangesloten bij Workplace Pride. Dat betekent dat wij wederzijds gebruik mogen maken van de expertise op gebied van inclusief werkgeverschap en inclusief leiderschap. Wij mogen ook kosteloos meedoen aan de jaarlijkse benchmark, dat geeft een indicatie van de implementatie van inclusief en diversiteitsbeleid op de werkvloeren en geeft een handvat om dit te blijven verbeteren.

Wil je meer weten over de benchmark, Workplace Pride of Dutch Government Pride? Schroom niet om contact op te nemen met secretaris@dutchgovernmentpride.nl

Secretaris Generaal Joke Brandt wint Leadership Award voor Most Effective Ally

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *